Commissie van beheer

De Commissie van Beheer is door de kerkenraad ingesteld, om de kerkenraad te adviseren over een aantal zaken met betrekking tot beheer van goederen en financiën van de gemeente. Naast deze adviserende taak heeft de CvB een belangrijke uitvoerende taak. Hierbij gaat het om de uitvoering van kerkenraadsbeleid op het gebied van financiën, het beheer van het kerkgebouw en bijvoorbeeld de organisatie van het multi-media gebeuren (geluid, beamer, verlichting etc.).

De belangrijkste subcommissies binnen de CvB zijn de Financiële Commissie en de bouwcommissie.
De Financiële Commissie draagt er ook zorg voor dat de gemeenteleden jaarlijks worden benaderd voor hun Vaste Vrijwillige Bijdrage. Voor informatie over de VVB kunt u de afzonderlijke pagina over dit onderwerp raadplegen.

–          Het (concept)reglement van de Commissie van Beheer kunt u hier downloaden.