Websites en links

Op deze pagina staan meerdere toepasselijke websites en de links naar deze sites. Klik op de link en u gaat rechtstreeks naar uw keuze. Heeft u ook nog een idee of opmerking, mail dit naar de redactie via redactie@ngk-leerdam.nl

—————————————————————————————————————————————

Alpha Cursus

De Alpha-cursus biedt een aantal inleidingen die betrekking hebben op de uitgangspunten van het christelijk geloof.

De bond tegen het vloeken

Christelijke Bungalowparken

Op deze pagina zijn alle Christelijke vakantieparken in Nederland op een rijtje gezet. In de parken worden o.a. op zondag diensten gehouden, zangavonden georganiseerd en tevens zijn de parkfaciliteiten slechts beperkt geopend en wordt de zondagsrust gerespecteerd.

Koffiebar Overstag Asperen

Elke week een afwisselend programma voor jongeren, met bands, toneel, films en spellen!

Christelijke vakanties

De Christelijke Vakantiesite is een platform voor vraag en aanbod van vakanties. U boekt rechtstreeks bij de eigenaar of de organisatie. De Christelijke Vakantiesite is voor u een betrouwbare en goedkope aanbieder van diverse vakanties.

Cantor Sound

Dit bedrijf heeft de geluidsapparatuur vernieuwd in onze kerk en naar volle tevredenheid.

Eleos

Eleos is een landelijk werkende instelling voor gereformeerde geestelijke gezondheidszorg. De naam Eleos betekent barmhartigheid.

Mindguide

Jongerensite van Eleos (zie boven)

Het Nederlands bijbelgenootschap

Nederlands Gereformeerd Jeugdwerk

Stichting Open Doors

STAGG

De STAGG is een instelling voor ambulante geestelijke gezondheidszorg, uitgaande van de Nederlands Gereformeerde kerken.

Chris

Stichting Chris biedt een luisterend oor en een helpende hand aan kinderen en tieners in nood.

Red een kind

Stichting Red een Kind is een christelijke organisatie, die vanuit de bijbelse visie, dat liefde de omgang met de naaste moet stempelen, kinderen wil helpen die weinig kans hebben op een menswaardig bestaan.

Voedselbank Leerdam

Werken in de kerk

Website met allerlei informatie voor wie actief is in de kerk

Youth Alpha Leerdam