Emailbericht over thuiskomst Ds. Kruger + foto’s

04-10-2005

Op 28 september kwam er een email bij fam. Speijer binnen van Ds. Krüger.
Voor de volledigheid het emailadres van Ds. F. Krüger: fritzkruger@telkomsa.net

De letterlijke tekst van de mail:

Beste allemaal
We zijn uiteindelijk weer thuis!  Gisterochtend (dinsdag) zijn we om
op Schiphol geweest, zoals afgesproken.  Alles ging goed en zonder enige drukte – ook de koffers waren niet te zwaar (een wonder!).  Vertrektijd was dus zijn we even na aan boord gegaan…maar toen bleek, bij het sluiten van de deuren, dat er ergens een probleem was, en uiteindelijk was het eerst om mogelijk om te vertrekken.  Het was onmogelijk om iedereen weer te laten afstappen van het vliegtuig, dus moesten we maar zitten en wachten tot het wel mogelijk was om te vertekken.  Verder ging alles goed, en we zijn om in Johannesburg aangekomen, 2 uren later dan afgesproken.  Om uiteindelijk in bed…

Vanochtend was er eerst nog geld om om te ruilen (dit kan niet in Vryheid gebeuren), en we zijn om weggegaan uit Johannesburg.  Om hebben we de broeders Ntuli en Mbatha op KwaLanga bezorgd.  De beiden dominees konden niet ophouden met lachen en vrolijk doen – wat een blijdschap!

Om was ik uiteindelijk ook thuis.  De kinderen en Jansje waren bijna buitenzinnig van blijdschap om mij weer te zien (en ik ook om mijn gezin weer te zien!) – geweldig!
Wanneer ik een beetje tot verhaal ben gekomen, schrijf ik nog het een en ander.

Hartelijke groeten
Fritz