De praise-avond was fantastisch! Nu met alle foto’s!

14-02-2006

De praiseavond van zaterdag 21 januari was fantastisch. We mogen terugzien op een geslaagde avond, waarbij het thema "EENHEID" centraal stond.

Een vol middenschip in onze kerk met ca. 150 aanwezigen mocht genieten van muziek van de twee praisebands "Playing with fire" van de Hoeksteenkerk en "Witness" van de Hoogstraatkerk.

De weken van voorbereiding zijn niet voor niets geweest. Op zaterdagmiddag werd gezamenlijk om 14.00 uur begonnen met de opbouw.

‘s Middags met de band werden de meeste liederen nog gerepeteerd. Om 18.00 uur hebben we gezamenlijk gegeten. Tijdens ons eten kon de band van de Hoeksteenkerk oefenen. Het eten werd verzorgd door Elly en Marja en het smaakte uitstekend (Chinees!) Niet iedereen kon met stokjes eten.

Om 19.00 uur zijn we als complete organisatie (ca. 35 personen bestaande uit de beide bands, catering, nazorg, sprekers) de avond begonnen met kringgebed. Heel mooi om zo de avond te beginnen.

Toen was het afwachten op de opkomst en die was geweldig!

Bekijk hier de fotoserie van de voorbereidingen

Bekijk hier de fotoserie van de avond