Verslag bowlen en gourmetten 20+ groep (met foto’s)

04-03-2006

Bowlen en gourmetten met de 20+ groep

Op zaterdag 25 februari zijn we met de 20+ groep gaan bowlen en gourmetten. Om 17.30 uur verzamelen op de Uppercorner, maar voordat er gebowld en gegourmet kon gaan worden, moest er natuurlijk eerst het één en ander klaar gezet worden.

Rond een uur of 4 kwamen de hulptroepen om de tafels naar de Uppercorner te sjouwen (helemaal uit de achterste vergaderruimte, trap af, door de kerk en weer trap op!). Ook de andere spullen, stoelen, borden, bestek e.d. werden klaar gezet. Rond 17.15 uur waren we klaar en vanaf half 6 kwamen de mensen binnen druppelen.

In optocht vertrokken we om 17.45 uur naar de Glasbal.Daar hadden we 3 banen gereserveerd en nadat de charmante bowlingschoenen waren aangetrokken, konden we gaan beginnen. De ballen vlogen met vele kilometers per uur over de baan, maar vooral ook in de goot. Er werd door bepaalde personen erg fanatiek gespeeld, want ook al is het maar een spelletje, winnen willen we allemaal!

Rond half 8 gingen we weer terug naar de kerk. Daar werden de gourmetstellen aangezet/aangestoken. Uit de koelkast werd salade, paprika, champignons, uien en natuurlijk vleesschotels gehaald. Met 19 personen werd er heel wat afgebakken en gebraden! Tot ongeveer half 10 werd er gegeten en gedronken. Daarna kwam het ‘leukste’ klusje: opruimen! Maar door de inzet van veel mensen was dit karweitje zo gedaan.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond!!

Je kunt hier de hele fotoreportage bekijken.