Verslag van de EO-jongerendag 2005

28-03-2006

Op zaterdag 11 juni zijn we met geen groep van ca. 24 jongeren vanuit onze kerk, maar ook van andere kerken in onze omgeving, afgereisd naar Arnhem.

Daar werd de EO-jongerendag gehouden. Hendrine Horden had kaarten geregeld en vol goede moed gingen we die kant op. Busjes geregeld van taxi Soomer en we kwamen veilig aan met de chauffeurs: Hendrine Horden, Jan Zwaan en Jan Hoencamp.

Het was een fantastische dag. Veel marktkramen met allerlei informatie, aanbidding, zang. Teveel om op te noemen. Wat ontzettend mooi was, dat tijdens het gebed iedereen stil was: 35.000 jongeren zijn stil voor God. Geweldig.

Drinken mocht niet mee naar binnen, maar wij smokkelden dat toch mee. Vriendelijk kijken, dan kom je heel ver.

Het was een prachtige dag.