Verslag van de speciale muziekavond (nu met alle foto’s)

04-04-2006

Zaterdag 25 maart was er een speciale muziekavond, naar aanleiding van de renovatie van het kerkorgel.

Enige tijd geleden kwam Peter van Klinken met het idee om deze avond te organiseren. Ondanks dat er die avond drie orgelavonden waren in het gebied, waren er toch 50 personen die kwamen luisteren EN kijken. Er was namelijk een directie videoverbinding. De aanwezigen in de kerk konden dus ook kijken naar de verrichtingen van de organist en dat werd door de aanwezigen op prijs gesteld. Op de foto hieronder is goed te zien de organist en op de achtergrond de presentatie op het grote scherm.

Er werden diverse muziekstukken gespeeld, met Marja van de Berg op alt-blokfluit. Er was iets heel speciaals voor de aanwezigen. Peter van Klinken had namelijk met Niels Jager een duet en beiden speelden "Heer wees mijn Gids". Niels bespeelde het key-board en Peter het orgel.

Tijdens de pauze konden de aanwezigen een kijkje nemen "in" het orgel en verzoeknummers indienen. Hier werd ook gebruik van gemaakt. Hiervan is ook een foto gemaakt.

Het was een prachtige avond. Je kunt hier klikken voor een overzicht van alle foto’s.

Een compleet overzicht van de renovatie van het orgel is te vinden op de site onder RENOVATIE ORGEL.