Nieuwjaarsreceptie/benefietavond groot succes

29-12-2006

De nieuwjaarsreceptie / benefietavond van vrijdag 13 januari, georganiseerd door de Sooscommissie, was een groot succes.

Vanaf 19.00 uur was iedereen welkom en ook de jonge jeugd was aanwezig. Omdat er vorig jaar te weinig ruimte was, werd een bankstel en de barkrukken weggehaald en dat was nodig! Kijk maar eens op deze foto, dat zegt genoeg.

Omstreeks 21.30 uur waren er meer dan 85 mensen in de Uppercorner van jong tot oud. Jongeren vanuit onze kerk, ouders en ouderen, veel jongeren uit omliggende kerken en andere plaatselijke kerken. De schattingen lopen uiteen, maar er zijn zeker meer dan 150 mensen geweest.

Jong en oud bij de bar!

Fantastisch om dit mee te maken en zo het nieuwe jaar MET ELKAAR te beginnen. De opbrengst van deze avond gaat naar hulp in Pakistan via EO-Metterdaad. De netto opbrengst was € 484,55 en dit bedrag wordt aangevuld tot € 500,= door de Sooscommissie.

Klik hier voor een complete fotoreportage.
Deze is gemaakt door Cees Lemmen en John Pouw. De avond werd door de Soos georganiseerd, maar op de avond zelf werden de werkzaamheden, zoals bardienst – frituur e.d. door ouders gedaan.

Dit is de tweede keer dat het wordt georganiseerd en zal zeker volgend jaar weer gehouden worden. Iedereen bedankt voor de hulp, de inzet of aanwezigheid!