Benefietavond was weer een succes!

23-01-2007

De benefiet-nieuwjaarsreceptie was weer gezellig. Om 19.00 uur kwam er al wat jongeren jeugd binnen.

Na 20.30 uur begon het echt vol te lopen op de bovenzaal. Jong en oud stond door elkaar. Tevens werd er een DVD vertoond van het bezoek aan Zuid-Afrika van Freek van Akooij en Jan Bel. Door de hele bovenzaal waren er foto’s neergehangen van Zuid-Afrika.

Naast koffie, fris en een wijntje en een biertje waren en ook koude en warme hapjes. Voor de erste keer was er dit jaar ook een kleine verloting met mooie prijzen, zoals kadobonnen – planten – telefoon etc.

Hiernaast een foto met enkele prijzen.

De opbrengst van de avond was bestemd voor de diaconale reis van de jongeren naar Zuid-Afrika. Over de hele avond zijn er meer dan 100 mensen geweest. De avond heeft meer geld opgebracht dan vorig jaar.

De avond heeft netto opgebracht: € 700,=.

Het bedrag is afgerond door de soos-commissie. Een prachtig bedrag. Iedereen die heeft meegeholpen, aanwezig geweest is of op een andere manier heeft meegewerkt – BEDANKT!

Je kunt hier klikken om via Webgallery de foto’s te bekijken.