Nieuwjaarswens

03-01-2007

Wij wensen, namens de kerkenraad, alle bezoekers van de website van de Nederlands Gereformeerde kerk te Leerdam

veel heil en zegen voor het nieuwe jaar 2007.

"Gelukkig nieuwjaar" of "de beste wensen" wordt door velen als wens gebruikt. Als christen mag je uitdragen en aangeven dat je een wens doorgeeft die "dieper" is. Dit was de boodschap van de preek van nieuwjaarsdag.

Wij hopen dat de website een bijdrage mag zijn voor informatie over activiteiten in onze kerk en ook een evangeliserend middel om mensen de meerwaarde van het kennen van God duidelijk te maken.

Armoede is er nog steeds in de wereld en ook in Nederland. Als je God kent is geestelijke armoede iets wat tot het verleden behoort.

In moeilijke tijden loop je niet samen met Hem maar draagt Hij je. De foto hieronder zegt voldoende. Een bekende tekst, maar altijd weer treffend. Om de afbeelding vergroot te krijgen, klik er op.

De medewerkers van de website:
Johan v.d. Boomgaard
Maarten Docter