Verslag van het zaalvoetbaltoernooi (nu met foto’s)

23-01-2007

Vanavond, zaterdag 20 januari, werd het het zaalvoetbaltoernooi gehouden. Dit werd georganiseerd door de jeugd van de Hoeksteenkerk en onze kerk.

Er waren 8 teams, die streden voor de eerste plaats. Het was een sportieve avond, en het was prachtig om zoveel toeschouwers langs de lijn te zien. Er was koffie, fris, koeken, cake etc. Er waren zoveel toeschouwers, dat er koffie bij werd gehaald. Dit alles was gratis en de deelname ook. Er werd wel een vrijwillige donatie gevraagd. De opbrengst was bestemd voor de stichting Chris, een christelijke jongerentelefoon, waar zij naartoe kunnen bellen voor allerlei problemen.

De opbrengst was fantastisch, namelijk € 501,= voor de stichting Chris.

Iedereen die hieraan heeft meegewerkt, vrijwilligers (zoals spreekstalmeester – fotograaf – catering – scheidsrechters – EHBO etc), deelnemers en toeschouwers BEDANKT!

Meer foto’s zijn te vinden op onze nieuwe webgallary. Klik hier om de foto’s te bekijken

De organisatoren Peter de Graaf (rechts) en André Hoencamp (links) met de aanvoerder van het winnende team.
De prijs: een taart en een beker. De taart leefde niet lang…….