Een mooie zendingsdienst op 18 maart

19-03-2007

We kunnen terug zien op een mooie zendingsdienst in onze kerk op 18 maart.

In deze dienst ging de zendingspredikant Fritz Krüger voor. Een volle kerk met veel jongeren vanuit de zusterkerk Bunschoten-Spakenburg. De dienst werd ook begeleid door de praiseband "Witness".
IMG_9758

Het thema was: "de verloren zoon". Een vader die blij was dat zijn zoon weer terug kwam naar huis. Niet omdat hij zijn vader miste, maar omdat hij honger had. Zijn vader was blij dat zijn zoon weer terug was. Zo is onze Vader blij met iedereen die naar Hem terug komt.

Veel reacties kwamen over het zingen van het lied: "Wat de toekomst brenge moge" na de zegen. Het lied werd gezongen op de melodie van het lied "The Rose". Een prachtige afsluiting van deze dienst.

Daarna vergaderde de jeugd van onze kerk en Bunschoten-Spakenburg in de Uppercorner over de jongerenreis naar Zuid-Afrika. Later meer hierover.

Er zijn enkele foto’s gemaakt van de dienst. Deze zijn te vinden op de speciale pagina FOTOGALLERY. Je kunt ook hier klikken.