Filmopname van de belijdenisdienst (nu met foto’s)

16-04-2007

We mogen terugzien op een prachtige belijdenisdienst van 8 april j.l. Er zijn fijne reacties ontvangen en alle catechisanten vonden het een mooie dienst.

Van de belijdenisdienst is een filmopname gemaakt. De reden hiervan staat in het kerkblad vermeld. Nu hebben veel mensen gevraagd, of de DVD, die gemaakt wordt, ook verkrijgbaar is.

Als de DVD klaar is, zal dit bekend worden gemaakt in het kerkblad en via de website. Iedereen kan dan reageren om te bestellen. Dit kan wel enkele weken duren omdat er twee camera’s stonden opgesteld. De beelden moeten gemonteerd worden. Dus: nog even geduld…….

Van de belijdenisdienst zijn tevens foto’s gemaakt. De foto’s kunt u bekijken op de webgallery. Als u de foto’s direct wilt bekijken, klik dan hier!