We kunnen terugzien op een mooie praise-avond (nu met foto’s)

31-05-2007

Zaterdag 11 november werd er in ons kerkgebouw een praise-avond gehouden. De avond was georganiseerd door de Geref. Kerk Vrijgemaakt en onze kerk. De oudste aanwezige was 90 jaar oud! Na de avond zei deze vrouw dat ze had genoten!

Van beide kerken trad de praiseband op. Het aanvangslied werd door de beide bands gespeeld en daarbij het orgel. Een spectaculair begin.

Het tweede deel van de avond was gereserveerd voor onze praise band " Witness". De reacties waren " hartverwarmend" Met name kwamen er opmerkingen over:

• de keuze van de liederen – mooie afwisseling
  • het gebed met zachte muziek – ontroerend
  • het filmpje tijdens de wisseling van de band –  komt dat op de site?
  • het evangeliserende karakter in alles – een brok in de keel.

Tijdens de praise avond zijn er enkele foto’s gemaakt. Klik hier om de foto’s te bekijken.

Het filmpje waarnaar werd gevraagd is een groot bestand. Binnenkort zullen we proberen dit beschikbaar te stellen voor de bezoekers van onze site.

Kom dus regelmatig terug op onze website.