Een blik “achter de kerk”

30-10-2007

Ja, misschien een vreemde titel voor een bericht maar waar gaat het over.

Er zijn weinig mensen die wel eens een blik achter onze kerk werpen, maar daar is een soort tuin. Het is tevens een vluchtweg.

Vanaf de gevel is er ruimte om noodzakelijk onderhoud te plegen aan het gebouw. Deze tuin grenst aan het pand van Makelaar de Man. Nu is de tuin behoorlijk verwilderd, ook door groen van makelaar De Man.

3

Binnenkort gaat een groep vrijwilligers op zaterdag 3 november aan de slag om de tuin op te knappen en daarna structureel te onderhouden. We kunnen nog vrijwilligers gebruiken. Geef je op bij Peter Blom, dit is ook de coördinator die dag. Er zullen ook een aantal mensen van de bouwcommissie helpen.

Er zijn foto’s gemaakt van de huidige situatie. Op de website bij fotogallery zijn enkele foto’s geplaatst. Uiteraard zullen we later ook foto’s maken van de opruimactie en het resultaat.

Klik hier om naar de fotogallery te gaan en kijk bij het album "tuin kerk".