Inzameling van blikken voor voedselbank – 351 levensmiddelen!

22-11-2007

De afgelopen weken hebben meerdere kerken meegedaan aan actie op verzoek van de voedselbank Leerdam en ook onze kerk heeft meegedaan.

In de week van dankdag van 7 november, werd gevraagd om blikken in te zamelen met groente en fruit of pakken rijst en pasta. Deze actie is er om de Voedselbank de winterperiode door te helpen. De aanvoer van voedsel is dan niet zo groot.

Plastic tassen en dozen met voedsel werden ingezameld door veel gemeenteleden. Op woensdag 14 november werd dit alles overhandigd aan de voedselbank Leerdam.

Alles werd geteld en het waren 351 levensmiddelen. Op zaterdag 11 november werd er een volleybaltoernooi gehouden door deze kerk en de opbrengst van de catering van € 100,= werd ook overhandigd. Op de foto worden de levensmiddelen en het geld overhandigd door Corine Stek van de kerk aan Martine Schauwers (links) van de voedselbank.