Email van Yt Keesenberg

07-02-2008

Zondag 3 februari kwam onderstaand bericht binnen op de redactie van de website van Yt Keesenberg. Hier volgt de letterlijke tekst:

Lieve mensen,

Zoals de meesten van jullie weten hoop ik te verhuizen.De registratie van het nieuwe huis zal volgende week een feit zijn en dat gaat samen met de verkoop van het huis in Vryheid.De verhuisdatum is afgesproken voor de 14 Februarie , dus dat is al heel vlot maar dat is ook goed  Ik ben al lange weken bezig om te pakken en uit te sorteren , een heel werk , vooral wat de boeken van Rinze betreft was en is dat erg emotioneel .

Gelukkig kunnen heel wat collega’s van zijn boeken gebruiken, en ik neem nog heel wat mee. Er zitten zoveel interessante boeken bij , dat het moeilijk is om te kiezen. Veel Duitse commentaren zal ik in Pretoria bij een tweedehandse boekenwinkel brengen misschien kan iemand er plezier van hebben. De meeste theologische studenten hier zijn geen Duits machtig, men is meer op de Engelse taal ingesteld.Ik heb hier nog bij de Duitse pastors gevraagd maar men had boeken genoeg.

Mijn correspondentie met jullie is niet op peil, ik hoop daar later weer aandacht aan te besteden en ik hoop DV vanaf begin Julie tot einde september in Nederland te zijn. Ik wil graag een poos bij Martine, Kees en kinderen op bezoek gaan en de andere familieleden bezoeken en natuurlijk vrienden. Het zal vreemd zijn omdat zonder Rinze te doen, een eerste overzeese trip zonder hem.

Mijn email adres blijft hetzelfde maar het postbusnr .en het tel. nr gaat veranderen:

Hierbij de gegevens:
Woon adres : Vungu Place nr 35
Hillside Estates
Moreletapark 0044
Postadres:  Postnet Suite # 23
Privaatsak X 8
Elarduspark 0047
landlijn : 012-9974160,
celnr : 0829207321
jullie zijn welkom, hartelijke groeten Yt