Witness deelt prijs uit (met foto’s)

03-11-2008

Afgelopen zondag, 2 november, speelde de praiseband "Witness" tijdens een sing-in in de kerk in Heukelum.

Daar werd ook een winnaar, voor de kerkdienst begon, in de prijzen gezet. Een tijdje geleden was er een prijsvraag op Hyves van de praiseband. De site op Hyves wordt bijgehouden door Matthijs (drummer) en Sanne (zang). Klik op het logo hieronder voor de Hyves-site van Witness en uiteraard leuk als je vriend wil worden.

De vraag was: op welke dag/maand de praiseband is gestart.

Er zijn meerdere inzendingen geweest en het was voor de band zelf ook even zoeken wanneer de juiste datum was.

De uiteindelijke winnaar is geworden: Nico Vos met het antwoord: januari 2005.

Door Matthijs werd een t-shirt van de band met alle namen en iets voor de inwendige mens overhandigd. Later stuurde Nico nog een foto met onze jongste fan. Hieronder een overzicht van de prijsuitreiking en uiteraard onze jongste fan.

(onze jongste fan en daar zijn we trots op !)