Afscheidsdienst Dr. P. Veldhuizen (met foto’s)

28-12-2008

Op zondag 29 juni hield Dr. P. Veldhuizen zijn afscheidspreek voor onze gemeente in Leerdam. Thema van de dienst en tevens de tekst van de preek was uit Johannes 9:25. De tekst luidt:

"Eén ding weet ik, dat ik, die blind was, nu zien kan"

1987 – 2008

Aan de dienst werkten mee, organist mevr. C. den Otter- de With, Com nu met sang o.l.v. mevr. P. Fijan- van Oord en de kinderen van de kindernevendienst. Namens de kinderen bood Mirjam Heysteeg dr. Veldhuizen een cadeau aan. Na de dienst namen enkele sprekers dr. Veldhuizen mee terug in de tijd dat zij hem hebben leren kennen, met hem hebben samengewerkt of hem op andere wijze hebben meegemaakt. Familie, vrienden, bekenden en gemeente waren getuigen van een hartelijk afscheid.

Meer foto’s van de afscheidsdienst zijn te vinden op de webgallery.