Bevestiging Ds. J(oop) van ‘t Hof

28-12-2008

In de ochtenddienst op zondag 14 september is Ds. J(oop) van ‘t Hof bevestigd als predikant van de gemeente in Leerdam. Daarmee hebben we als gemeente van Leerdam na ± 1,5 jaar weer een eigen voorganger in ons midden.

De dienst werd geleid door Ds. W. Dijksterhuis uit Voorthuizen-Barneveld. Op heel toepasselijke wijze vertolkte Ds. Dijksterhuis Jesaja 55, waarin staat;

"Hierheen! Hier is water, voor ieder die dorst heeft.  Kom, ook al heb je geen geld. Koop hier je voedsel en eet. Kom, koop voedsel zonder geld, koop wijn en melk zonder betaling."

Ds. Dijksterhuis gaf als het ware  Ds. van ‘t Hof aan de gemeente en de gemeente aan Ds. van ‘t Hof. De bevestiging van Ds. van ‘t Hof met Ds. van Atten uit Langerak en br. S. Visser was een zeer bijzonder moment wat niet beter vertolkt kan worden dan door onderstaand beeld.

De dienst werd muzikaal geleid door organist Hans Ridderhof en Praiseband "Witness". Na de dienst werd de gemeente uitgenodigd voor een kop koffie, thee of frisdrank en tevens in de gelegenheid gesteld om ds. en mevrouw van ‘t Hof te feliciteren met de bevestiging.

Meer foto’s van de bevestiging zijn te vinden op de fotogallery.