Een drukke en gezellige nieuwjaarsinloop (nu met foto’s)

18-01-2009

De nieuwjaarsinloop van afgelopen vrijdagavond was een succes.

Voor de derde keer werd deze avond georganiseerd door de sooscommissie. Er was veel geregeld.

Bij de koffie was keuze uit diverse soorten cake of koek, na de koffie was er fris en een lekkere alcoholische drank. Er werden snacks gebakken door de jongeren – er was kaas – worst – je kon sjoelen – tafelvoetbal er was muziek – kortom er was aan niets gebrek.

Dat was ook zeker bij de sfeer het geval. Die was perfect. Iedereen was ook zeer te spreken over de nieuwe inrichitng van de bovenzaal. De nieuwe kleuren, de nieuwe vloerbedekkingtegels op het podium en de laminaatvloer werd door iedereen gewaardeerd. Totaal zijn er een kleine 100 gemeenteleden, eventueel met vrienden/kennissen geweest.

Niet geweest? Jammer, dan zeker een reden om volgend jaar wel te komen. Klik op de foto voor een impressie op de gallery van deze avond.