Tentdienst groot succes (nu met alle foto’s)

12-02-2009

De tentdienst die door 3 Leerdamse kerken is georganiseerd is een groot succes geworden. Volgens een voorlopige (voorzichtige) inschatting hebben meer dan 450 volwassenen en kinderen de dienst bijgewoond. Enkele mensen moesten zelfs buiten de tent zitten, maar konden op het grote scherm toch alles meelezen. Op onderstaande foto de mensen die buiten zaten.

Het thema was ‘glashelder, vormend door God – als een glasblazer’ wat in een meditatie werd verwoord door Jan Bakker, van Alpha Nederland. Tevens werd medewerking verleend door de praiseband "Witness".

Een complete fotoserie van de voorbereidingen en van de dienst zelf staan op de fotogallery op deze website.

Klik hier voor de fotoserie van de voorbereidingen

Klik hier voor de fotoserie van de tentdienst

Mooi om te zien hoe de Here God het mogelijk maakt dat we in Leerdam met 3 kerken een tentdienst mochten organiseren.

Een overzicht van de bomvolle tent terwijl achterin de mensen nog binnenstromen.
Rechtsvooraan de tolk voor de dove aanwezigen.

Zangeres Hanneke van de praiseband tijdens de kindermedley