Quest, jeugdclub 12 – 16 jaar

06-03-2009

Op 5 maart 2009 is de nieuwe naam voor de club/ catechisatie voor 12-16 jaar geintroduceerd: ‘Quest’

Deze naam betekent ‘zoektocht’. Dit is wat we met de club voor ogen hebben, we willen samen met de jongeren op zoek om meer te ontdekken over God en zijn zoon Jezus Christus, wie Hij is en wat Hij voor ons kan betekenen.

Quest houdt iedere donderdagavond én iedere eerste vrijdagavond van de maand een clubavond.
Op de donderdag gaan we met elkaar serieus op ‘zoektocht’ naar God. Vanaf 19.00 uur kan er in de Uppercorner wat gedronken worden en om 19.15 uur begint het serieuze gedeelte. Rond 20.15 uur wordt dit afgesloten en is er nog tijd om wat te kletsen of bijvoorbeeld te tafelvoetballen of te darten. Op de eerste vrijdag van de maand worden er verschillende activiteiten georganiseerd. De locatie en het tijdstip zullen afhankelijk zijn van de activiteit.

Donderdagavond 5 maart hebben we feestelijk de nieuwe naam voor de club/ catechisatie geintroduceerd met een lekker stuk gebak! Zie de foto’s op de fotogallery of klik voor directe toegang naar de fotogallery op onderstaande foto.

Contactpersonen
Christel van ’t Pad, Tamar van Rooijen, Bastian v.d. Boomgaard, Nico Vos

Bovenstaande informatie staat tevens onder de rubriek ‘Jeugd en Jongeren’