Afsluiting catechesatie van 10-12 jaar

13-05-2009

Op zaterdag 9 mei was het zover. Na een seizoen waarin we met elkaar weer van alles hebben geleerd over de bijbel, was het tijd om dat op een gezellige manier af te sluiten. Het was prima weer om ons buiten te gaan vermaken, maar daar hoort wel iets te eten bij.

’s Middags om 1 uur werden we verwacht in IJsselstein in pannenkoekenhuis “De Roozeboom”. Daar hebben we met elkaar een lekkere pannenkoek gegeten, die we zelf mochten versieren. Daarna hebben we ons uitgeleefd op de midgetgolfbaan, direkt naast het pannenkoekenhuis. Het was niet echt een wedstrijd, maar soms leek het erop dat het niet ging om de minste, maar de meeste punten. Vaak is het toch moeilijker dan je denkt. Na 18 baantjes waren we klaar en uiteindelijk waren we bijna gelijk geëindigd.

Op het terras hebben we nog wat gedronken en gekletst en helaas was het toen weer tijd om naar huis te gaan. Het was heel gezellig met elkaar.

De overige foto’s staan op de webgallery. Klik hier voor de fotogallery.

John en Wilma Pouw