Alsnog foto’s van de survival

14-05-2009

De survival van dit jaar is pas achter de rug. Redactielid Jan Hoencamp sprak pas met survivalorganisator Jan van Frankenhuizen. Toen werd aangegeven dat er geen foto’s van de vorige survivals op de website stonden.

Uiteraard even gecontroleerd en dit is juist en dat gaan we herstellen. Het organiseren van een survival is veel, heel veel werk en dan is het uiteraard mooi om later de foto’s terug te kijken en ook de jeugd die niet meeging te laten genieten.

In het archief van de redactie werd een map gevonden van foto’s. Als eerste is de survival van 14 juni 2006 in de fotogallery gezet. Alle foto’s in de fotogallery staan op datum, dus het is even zoeken, of klik hier voor de directe link naar de fotomap.

Zoals op de foto te zien is, was de start niet echt droog. Verder is er veel gefietst, werd er gevaren met een speedboot en uiteraard een kampvuur met barbeque.

Binnenkort volgt het jaar 2007.