Survival 2 juni 2007 (met foto’s)

09-06-2009

Zoals al eerder is beloofd in een mail van 14 mei, een verslag maar vooral ook de foto’s van de survival van 2007.

De groep was neergestreken bij een zandput in de buurt van Beusichem. Als je niet wist waar ze zaten zou je ze nooit vinden, en dat is ook de bedoeling. Het kamp was daar opgeslagen en van alle gemakken voorzien, zelfs van een eigen toilet! Kijk maar op de foto’s en als deze bezet was, dan was dat ook te zien.

Verder moest men zelf vuur maken om eten te koken en als het niet lukte dan had je pech. Uiteraard was er proffesionele hulp van Jan van Frankenhuyzen en Peter Blom, maar eerst zelf oefenen en proberen.

Het weer was prachtig en er is ook gezwommen. Dat doen ze bij ieder kamp, maar deze keer was het met de zon erbij.

De foto’s staan in de fotogallery. Omdat het foto-album van 2 juni 2007 is staan de foto’s niet aan het begin maar op de derde pagina. Klik eventueel hier om direct naar de derde pagina te gaan.