Zaalvoetbaltoernooi was erg gezellig

03-10-2009

Op zaterdag 19 september werd het zaalvoetbaltoernooi gehouden in de Schildkamp in Asperen. Er waren totaal 8 teams, 4 van de Vrijgemaakte en 4 van onze kerk.

Zaterdag 19 september organiseerden de NGK en de GKV gezamenlijk het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in sporthal de Schildkamp in Asperen. In totaal deden 8 teams mee en er werd gespeeld in twee poules. De teams speelden fanatiek en dat leverde soms spannende wedstrijden op. Maar het belangrijkste was dat er sportief werd gespeeld!

Van de catering werd goed gebruik gemaakt. Er was genoeg koffie, thee, limonade en vers gebakken cake (in aparte kleuren!! ZIE FOTO) voor iedereen. Het was erg leuk dat er de hele avond veel publiek aanwezig was om de teams aan te moedigen. Mede hierdoor werd het een gezellig toernooi.

 De F-jes zijn kampioen geworden en kregen de wisselbeker en de taart. Maar niemand ging met lege handen naar huis: elk team kreeg voor hun deelname een doos met celebrations.

 Hieronder een overzicht van de deelnemende teams in volgorde van uitslag:

  1. De F-jes                                    
  2. De Bosjes                                     
  3. De Kampioenen                        
  4. Van Alles Wat                            
  5. Dreamingboys
  6. De Bankzitters
  7. Jong Oranje
  8. Boomgaard

Het was een fantastisch toernooi en de organisatie bedankt iedereen die heeft meegedaan en heeft meegeholpen!

 Foto’s zijn er voldoende en die zijn te vinden op de fotogallery op de site.

De deelnemers waren van diverse leeftijden en de kleinste deelnemers waren behoorlijk fel in het spel en scoorden zelfs!!

De toeschouwers genoten en het leek soms wel of het Nederlands elftal speelde.