Commissie oud papier heeft sponsorkind

29-01-2010

Er is al jaren een oud papier-commissie bij ons in de kerk. Iedere derde zaterdag van de maand wordt er bij veel gemeenteleden oud papier opgehaald door een ploeg vrijwilligers.

Daarnaast zijn een aantal vrijwilligers, iedere week, meerdere avonden op pad om oud papier op te halen. Hierover komt later een uitvoerig verslag met foto’s.

De opbrengst van het oud papier wordt jaarlijks aan meerdere goede doelen gegeven, zowel IN onze kerk als daarbuiten.

De commissie heeft ook een sponsorkind van de organisatie Compassion.Dat is een christelijke organisatie met als slogan: “bevrijdt de kinderen van armoede in Jezus” naam”.

Via contactpersoon Willem Horden werd er materiaal opgestuurd van het sponsorkindje genaamd Lisette. Zij heeft zelf een brief geschreven, een tekening gemaakt en een brief van de genoemde stichting zijn allemaal te lezen in een toegestuurde brief. Deze brief is zeker de moeite waard om te lezen.

Hieronder de foto van Lisette.