De vrijwilligersavond was super! (nu met foto’s)

21-02-2010

Zaterdagavond 13 februari werd de jaarlijkse vrijwilligersavond gehouden. De avond is enkele jaren geleden ingesteld om alle vrijwilligers, namens de commissie van beheer, te bedanken voor de inzet en tevens om elkaar te ontmoeten.

Om half 8 gingen de deuren van de Uppercorner open en 5 minuten daarna waren de eerste mensen al binnen. Iedereen moest zich van tevoren opgeven en de mensen bleven binnenstromen. Uiteindelijk was om 20.00 uur iedereen binnen, waren alle stoelen bezet en kon er echt niemand meer bij. Fijn dat er ook jongeren aanwezig waren.

De aanwezigen moesten een pen meenemen, maar de reden waarom was bij niemand bekend. Na een woord van welkom en na koffie met soesjes (voor sommigen zelfs meerdere) werden de formulieren en pennen uitgedeeld. Er werd drie keer een serie van 12 foto’s getoond van Leerdam en omgeving. Tussendoor was er ruimte voor een drankje en zelfs een warme hap was geregeld.

Bij iedere foto was een vraag. Ieder moest voor zichzelf de antwoorden opschrijven. Aan het einde van de avond werd alles gecontroleerd door de jury bestaande uit: Frans-Pieter van Dijk, Maryse van Dijk en Arie Bronkhorst.

De winnaars waren:

  • 1e plaats – Wilma Pouw
  • 2e en 3e plaatse – René en Nelleke van Heukelom.

Het was een zeer geslaagde avond en supergezellig. Omstreeks 23.00 uur ging iedereen huiswaarts en kreeg ook nog een presentje mee.

Inmiddels staan de foto’s die door John Pouyw zijn genomen in de fotogallery.