Pannenkoeken eten en informatie Maskhane

25-05-2010

Op woensdagavond 19 mei werd een actie gehouden voor de reis naar Zuid-Afrikan van Masakhane.

Vooraf konden er pannenkoeken worden gegeten die door diverse kerkeleden waren gebakken. De spekpannenkoeken waren snel op en de andere werden met veel gesmak en gesmul opgegeten.

Vervolgens werd door Willem Horden uitleg gegeven over het gebouw dat daar klaar gemaakt moet worden. Het gebouw zal een multifunctioneel karakter hebben en heeft ook een kerkzaal. Er werden enkele tekeningen getoond met de afmetingen van het gebouw. De plattegrond van het gebouw is hierbij gevoegd en kan hier gedownload worden.

Er zijn door Wilfred Horden enkele foto’s genomen van die avond en die zijn te vinden op de fotogallery. Alle foto’s die door Wilfred zijn gemaakt kunnen bekeken worden door hier te klikken.