Startzondag was geweldig!

15-09-2011

De startzondag was een fantastische dag.
‘s Morgen begonnen we om half 11 met de dienst. Het thema was: “kerk van geven en nemen”.

In de dienst stonden de twee gelijkenissen van de 5 wijze en dwaze maagden en van de talenten. De liederen werden begeleid door praiseband “Witness”.

Na de dienst was er koffie drinken en daar werd massaal gebruik van gemaakt, want niet iedereen kon in de ontmoetingsruimte Daarna kon worden gekozen voor de volgende activiteiten:
– Preekbespreking
– Stadswandeling
– Spel “kaarten op tafel”
– Speurtocht voor de kinderen
– Bespreking voor de jongeren

Alles werd goed bezocht en de sfeer was perfect. Na 45 minuten kwamen we weer bij elkaar en werd er gezamenlijk gegeten. Er hadden ca. 90 mensen zich opgegeven maar er waren over de 100 aanwezigen, zowel jong als oud.

Inmiddels kwamen andere mensen al binnen voor de zangdienst die om half drie zou beginnen. Die zangdienst werd begeleid door Bart Withaar op piano.

We kunnen en mogen terugkijken op een zeer geslaagde startzondag van het seizoen. Dit was voor de eerste keer in onze kerk op deze manier en we mogen God danken voor een fijne dag die we als gemeente mochten beleven.

Door Wilfred Horden zijn er foto’s gemaakt van deze dag. Die staan binnenkort in de fotomap.