Verslag en foto’s van gezinskerstdienst

30-12-2011

Zondagmiddag werd de traditionele gezinskerstdienst gehouden.

Buiten stonden de vuurkorven en binnen was de kerk ook in kerstsfeer. De kinderen hadden vooraf al hard gewerkt en kwamen onder fluitspel de kerk binnen.

De dienst was een afwisseling van samenzang, gebed, kerstverhaal en vrij verhaal.

De muzikale begeleiding werd gedaan door Jan Roth op het orgel met Nico Vos op trompet. Het key-board werd bespeeld door Wilfred Veldstra en op dwarsfluit Willemiek van Gent en Mirjam Heijsteeg.

Het kerstverhaal werd voorgelezen door Peter Veldhuizen. Vervolgens waren er ook enkele kinderen die de 12-jarige leeftijd hebben en die werden toegesproken door Henk v.d. Giessen. Ze kregen een dagboek uitgereikt.

Daarna kwam er een vrij verhaal dat werd gestart door Ingeborg Blom. Daarna kwam “Joram” binnen. Joram was een persoon die ook op weg ging naar Bethlehem en het kindje Jezus bezocht. Alle kinderen wisten dat “Joram” in het echt Gert Heijsteeg was.

Het was een mooie dienst waarbij de geboorte van kind Jezus centraal stond en ook wat die geboorte voor ons allemaal, klein en groot betekent.

Na de dienst was er nog gezellig samenzijn in de ontmoetingsruimte.

Meer foto’s van deze dienst staan op de fotopagina.