Een mooi survivaldienst – nu met foto’s

15-04-2012

Zondagmorgen 15 april, stond de dienst in het teken van de survival.

Een groep van ruim 20 jongeren hebben het weekend weer deelgenomen aan de jaarlijkse survival. Dit blijft ieder jaar weer een succes en ook de lucht van het kampvuur was ook nu weer aanwezig in de kerk. Geweldig!

In de kerk was ook een kampvuur nagemaakt voor de kinderen van de kindernevendienst. Er werden door de kinderen houtblokken aangesleept en ze vonden het jammer dat er geen echt vuur gemaakt mocht worden. Daarom was er een alternatief met verlichting gemaakt. In het verhaal aan de kinderen en ook in de preek werd aandacht gegeven aan het feit dat je bij het kampvuur de tijd en de rust neemt, net zoals in de kerk.

Er moet tijd en ruimte zijn voor: veiligheid – respect – emotie. Als je zit met een keuze die je moet maken of een dilemma waar je voor staat: spreek daarover met een ander persoon, neem de Bijbel en lees daarin en leg het vervolgens in Zijn hand.

Door Annerieke werd het nummer “Set te world on fire” gezongen begeleid door Rik en Terrence op de gitaar. Heel mooi en heel toepasselijk.

Tijdens de collecte werden er foto’s getoond van de survival. Deze staan ook op de fotopagina van onze site.

We mogen weer terugkijken op een mooie dienst. Fijn om zo met elkaar Zijn Woord te horen en Zijn naam groot te maken met zingen en spreken!

Meer foto’s van de kerkdienst staan op de fotopagina. De dienst kan ook terug geluisterd worden, zoals alle diensten op de site van kerkomroep.