Slotmiddag clubje de Bron

03-06-2012

Op woensdagmiddag 18 april was de slotmiddag van clubje De Bron.

Voor alle kinderen lag een kroontje klaar met een vrolijk bordje. Op dit bordje kwamen eierkoeken die versierd mochten worden en natuurlijk mochten ze daarna ook worden opgegeten.

Hierna kreeg iedereen een lijstje met daarop de namen van alle spellen die waren klaar gezet. Zodra een spel gedaan was, kon je een sticker halen. Dit werden veel stickers, want er was genoeg te doen. Er kon worden gepuzzeld, er was ezeltje prik (hoort die staart echt bij z’n oren?), minigolf, knikkeren, een kaasspel, eierlopen, spijkerpoepen (best lastig!) en bloemlopen. Nadat alle spellen waren gedaan kwam de traditionele Bingo.

Het was een spannende strijd, maar Joost werd de winnaar en mocht als eerste een prijs uitzoeken. Gelukkig was er ook voor alle andere kinderen een prijsje te winnen. Als laatste werd er gezellig met elkaar patat met knakworstjes gegeten.

Het was een leuke en gezellige middag met elkaar. Meer foto’s staan op de fotopagina.