Gemeenteweekend

16-08-2012

“En hij zei: ‘Waarmee kunnen we het koninkrijk van God

vergelijken en door welke gelijkenis kunnen we het voorstellen?’”

 

Gemeente zijn doe je met elkaar. Daarom zal op 1 en 2 september het nieuwe kerkelijk seizoen geopend worden met een gemeenteweekeinde met als thema: ‘Gods Koninkrijk’.

Zaterdag 1 september (14.30 – 17.30)

Op zaterdag 1 september zal er veel aandacht zijn voor de jongste leden van Gods Koninkrijk. Deze dag is speciaal georganiseerd voor kinderen van vier tot twaalf jaar oud. Om 14.30 zal het verhaal verteld worden van koning David, waarna de rest van de dag gevuld zal zijn met het spelen van leuke spellen en het knutselen van een groots werk. Wat dat werk precies is blijft nog even een verassing. Uiteraard valt er ook wat te snoepen en drinken. Al met al een dag waarin onze jongste gemeenteleden zich werkelijk de prinsen en prinsessen kunnen voelen in Gods Koninkrijk.

Zondag 2 september (10.30 – 15:30)

Tijdens de gemeentezondag zal Gods Koninkrijk een stuk tastbaarder moeten worden voor de hele gemeente. De ochtenddienst zal iets verlaat worden naar 10.30. Na de dienst zal er voor iedereen wat te drinken klaar staan in de ontmoetingsruimte. Rond 12.45 zullen er verschillende activiteiten zijn voor de volwassenen, zoals een wandeling, de preek bespreken of het spel ‘kaarten op tafel’. Ook voor de kinderen en jongeren zijn er verschillende activiteiten.

Na deze activiteiten zal er gezamenlijk wat gegeten worden, vorig jaar een groot succes, en zal de dag afgesloten worden met een zangdienst om 15.00 uur. Aan het einde van de dag moet Gods Koninkrijk een stuk tastbaarder zijn geworden voor ons als gemeente. We zijn namelijk allemaal inwoners van dat Koninkrijk!

Deelname

Natuurlijk is het onmogelijk om deze dag te organiseren zonder financiële middelen, daarom zal er een ton in de ontmoetingsruimte staan waarin u uw gift kunt geven.

Heeft u nog een specifiek dieetwens of heeft u andere vragen, neem dan gerust contact op met  Renate Hooijer (0345-619871).

Opgeven kan door een antwoordstrook in te vullen en te deponeren in de doos in de hal.

Download hier het antwoordstrookje.

Kijk onder aan dit bericht. Daar staan enkele foto’s van vorig jaar.

Hartelijke groet,
Kinder- en ActiviteitenCommissie en Commissie Bijzondere Diensten

 

 

 

Meer foto’s van vorig jaar op de fotopagina.