Nieuws van de zendingscommissie

02-09-2012

In de laatste twee kerkbladen voor de zomervakantie heeft de zendingscommissie u uitgebreid geïnformeerd over het werk van St. Sizanani in Zuid Afrika.

Eind september begin oktober hoopt een delegatie van Sizanani Zuid Afrika een bezoek te brengen aan Nederland en kerken te bezoeken. Samen met ds. Tjeerd Baron en zijn vrouw Marga komen twee zuster mee die actief zijn in het SiSA werk in het Nqutu-district.

MaNgobese, coördinator van het ABET-werk (o.a. alfabetisering) en MaZwane, coördinator van aidshulp.

St. Sizanani organiseert een speciale dag om deze mensen te ontmoeten.

Sizanani-dag zaterdag 29 september te Bunschoten/Spakenburg, van 10.00 – 13.00 uur.

Locatie Westerkerk ( Van der Duyn van Maasdamlaan 6). Tijdens deze dag is er een presentatie over het werk van St. Sizanani, en wordt u bijgepraat over de voortgang van het werk, ook is er tijd voor informeel contact. De dag wordt afgesloten met een lunch, hiervoor kunt u zich opgeven bij de secretaris van St. Sizanani, tel. 070-2202607 of ijanse@hotmail.com  Maar u kunt zich ook opgeven bij de zendingscommissie, als u vragen hebt schiet ons maar aan. Judith Speijer, Bep Kool of Jan Bel.

Nog een bijzondere bijkomstigheid, bent u van plan de dag te bezoeken dan kunt u meteen de prachtig verbouwde kerk bewonderen van de NGK Bunschoten/Spakenburg, het is heel bijzonder geworden.

De zendingscommissie