Wijnproefavond – heerlijk!

19-11-2012

Donderdag 15 november was er een wijnproefavond in de kerk. De belangstelling was zo groot dat Leon van Wingerden er een kenner bij moest inplannen, namelijk Wilfred.

Na de uitleg konden er diverse soorten worden geproefd. Het was niet alleen drinken, maar ook de kleur, geur, smaak en nadronk moesten getest worden en ook ingevuld. Tussendoor werden er ook hapjes rondgebracht en er was stokbrood e.d.

Een gezellige avond. Er was een bestelformulier aanwezig waar je de lekkerste wijn kon invullen en bestellen. Het werd desnoods thuisgebracht. Bestelformulier vergeten of niet ingevuld: kijk even op de site van van Wingerden. Klik op “Geproefd in de proeverij” en daarna “proeverij NGK Leerdam” en daar staat de nodige informatie en bestelformulier. Rechtstreeks kan ook: klik dan hier.

De foto’s staan inmiddels op de site.