Stamppottenmaaltijd wijk oost

25-11-2012

Op vrijdagavond 23 november werd in de ontmoetingsruimte een stamppottenmaaltijd gehouden van wijk oost.

Een gezellige avond waarop we met elkaar onder het genot van diverse heerlijkheden konden bijpraten. De maaltijd bestond uit boerenkool, hutspot en (uiterst verse) zuurkool. De maaltijden waren met zorg klaargemaakt door diverse gemeenteleden.

Als afsluiting van de maaltijd kon worden gekozen uit pudding, vla met kruidnoten of fruityoghurt, of en vers stuk fruit. Dat iedereen het zich goed liet smaken was wel duidelijk aan de hoeveelheden die zijn gegeten, of beter gezegd de weinige resten die overbleven.

De avond werd afgesloten met koffie of thee, waarna iedereen verzadigd maar voldaan huiswaarts keerde.

Kortom een gezellige en geslaagde avond! Op de website staan enkele foto’s.