Wijkdag Zuid

18-11-2012

Wijkdag Zuid, voor herhaling vatbaar!

Op zaterdag 17 november werd in gebouw Salem in Asperen de tweede wijkdag van wijk zuid van NGK Leerdam gehouden. Op een leuke en ontspannen manier werd er veel met elkaar gepraat. Bij de koffie was er keuze uit een aantal heerlijke zelf gebakken taarten.

De dag begon niet eenvoudig met het aanvullen van zinnen met een plaatsnaam. Er werd dan ook regelmatig samengewerkt. Na een maaltijd met soep en pannenkoeken kon men meedoen aan allerlei spelletjes die door de zaal heen stonden opgesteld. Enkele jeugdige gemeenteleden zijn ’s middags nog even snel naar de aankomst van de Sint in Asperen gaan kijken. Daarna volgde een heuse prijsuitreiking.

Voor alle deelnemers was er met dank aan sponsoren een prijsje beschikbaar. De kinderen die meegedaan hadden aan het opzoeken van de verschillen konden als eerste een prijs uitzoeken. Het wijkteam had er duidelijk veel werk van gemaakt. De hapjes en het eten waren keurig verzorgd en alles smaakte heerlijk.
Het was een zeer geslaagde dag die zeker voor herhaling vatbaar is.

De foto’s staan op de site.