App voor kerkomroep

02-12-2012

App voor Kerkomroep nu óók gratis beschikbaar voor Android-apparatuur!

Via uw smartphone of tabletpc een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld? Dat kan nu ook met de Kerkomroep-app voor Android-apparatuur!

Deze app is inmiddels gratis beschikbaar via Google Play onder de zoekopdracht Kerkomroep. Alle kerken die aangesloten zijn bij sIKN zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen.

Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief.

Bij het openen van de Kerkomroep-app verschijnt een menu waarvandaan men verder navigeert door de app. Ook binnen deze app zijn er diverse zoekmogelijkheden zoals zoeken op provincie, plaats of specifiek op beelduitzendingen. De buttons zijn extra groot om de bediening eenvoudig te houden.

Bijzonder in het menu in de app is een button “Mijn kerken” waaronder elke gebruiker zijn of haar voorkeur kan plaatsen om op deze manier snel bij de kerk uit te komen waar men graag naar luistert of kijkt.

Ook wanneer u van uw kerk een gebruikersnaam en wachtwoord heeft ontvangen, voorziet de app in de mogelijkheid uw gegevens hierin vast te leggen. Op deze manier kunt u door middel van deze app altijd snel naar uw kerk luisteren of kijken.

De app voor Iphone en Ipad is sinds augustus beschikbaar in de Appstore onder de categorie Lifestyle of de zoekopdracht Kerkomroep.