Bloemengroet-ster worden??

20-11-2013

Zet jij iemand graag in het zonnetje ?  Weet je hoe leuk het is om iemand voor zijn/haar verjaardag, als opkikker of als beterschapsgroet een prachtige bos bloemen (dankzij de goede smaak van onze Suze) te komen geven namens onze gemeente?

bloemenbosZelf mag ik al enkele jaren één van de bloemengroet-sterren zijn. In het begin vond ik het best een beetje spannend: ik ken niet iedereen van onze gemeente en dan vond ik het best een beetje eng om iemand een bos bloemen te gaan brengen.
Maar weet je … een praatje heb je zo gemaakt, zeker als je zo’n blij en verrast gezicht voor je ziet.

Echt, het is een kleine moeite en geeft enorm veel plezier.

Je bent (helaas ;-) slechts 6 keer per jaar de gelukkige om een mooie bos bloemen bij iemand langs te brengen. Bij twijfel moet je eens aan de andere bloemengroet-sterren vragen hoe zij het vinden.

Mocht ik je met dit verhaaltje enthousiast gemaakt hebben of mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met mij!

Hartelijke groet!

Antoinette Kros

akros@upcmail.nl