Terugblik op de Kerstviering

28-12-2014

Op 1e Kerstdag mochten we met elkaar zowel in de ochtenddienst als bij de gezinsdienst stilstaan bij de geboorte van Jezus. Een bijzondere gebeurtenis waarbij we ieder jaar mogen stilstaan en dankbaar mogen zijn dat Hij voor ons naar de aarde is gekomen.

We mogen dankbaar terugkijken op twee mooie diensten. In de ochtenddienst weer aangevangen met een kleinde zanggroep die achterin het kerkgebouw onder begeleiding van trompet het eerste couplet zong van het lied: “Komt allen tesamen”. Een treffend begin met een boodschap voor iedereen. In de gezinsdienst werd het kerstverhaal door de kinderen uitgebeeld d.m.v. een schaduwspel. Het vrije verhaal werd gedaan door Esther.

Hieronder enkele foto’s.

IMG_0336IMG_0340 IMG_0337

 

 

 


 
IMG_0338
IMG_0339