Verslag fancy-fair

09-01-2015

Het is wat laat maar toch een verslag van de fancy-fair. Die werd gehouden op 22 november en is een groot succes geworden. De fair heeft het mooie bedrag van € 1.961,85 opgebracht. De keuze om op vrijdagavond al een voorverkoop te houden is uitstekend bevallen.  De opkomst overtrof onze verwachtingen.ff-02

De gezelligheid was buiten al zichtbaar, voor het kerkgebouw stond een vuurkorf te branden. Zaterdagochtend was het gezellig druk. De prijs van de mand met boodschappen is geraden door Tineke Bos. Het krentenbrood, gewicht was 3060 gram, gewonnen door Renate Hooijer. De naam van de pop was Jasmine en is geraden door Mirjam de Ronde, de brandweerauto door Annie Vink en de tractor met aanhanger door Piet Hein van Kogelenberg.

De kleding, speelgoed en cadeau artikelen die over waren werden aan het einde van de middag opgehaald door de voedselbank. Deze spullen werden met grote dankbaarheid in ontvangst genomen. De boeken zijn naar Maranatha gegaan.

Opmerkelijk was dat een aantal vrijwilligers die maar een poosje zouden komen echter de hele dag zijn gebleven. Hieruit blijkt weer: gezelligheid kent geen tijd!
Bijzonder was dat alles na afloop heel snel was opgeruimd en schoon gemaakt.
We willen alle mensen, die spullen hebben gegeven, gebakken of iets hebben gemaakt of geholpen hebben hartelijk bedanken.  Maar boven al willen we onze Hemelse Vader danken die dit alles mogelijk heeft gemaakt.

In de fotokolom staan meerdere foto’s van de fair.