BZA* Najaarsconferentie 2015

Uitnodiging

• Kom op 28 november 2015 om 10.30 uur naar de
  • BZA* Najaarsconferentie 2015
  • in de “Westerkerk”, Van der Duyn van Maasdamlaan 6, Bunschoten.

Van zending naar partners in missie:

‘Met (je) geloof op expeditie!’

Beste jonge en oudere broers en zussen,

Al eerder hebben wij jullie gevraagd om 28 november 2015 te reserveren en nu is het dan zover. De voorbereidingen zijn klaar en wij nodigen jullie uit voor de conferentie van de gezamenlijke zendingorganisaties!

Wat kunnen jullie verwachten?  Ontmoeting met  vertegenwoordigers van de zwarte kerken in KwaZulu-Natal en vertegenwoordigers van alle steunbiedende kerken.

Op deze conferentie laten we zien dat de zwarte kerken steeds zelfstandiger worden, maar nog niet zonder onze steun op eigen benen kunnen staan. Maar onze steun verandert van leiding geven aan de zending vanuit Nederland naar het ondersteunen van de missie door de lokale gemeenten in KwaZulu-Natal. Daardoor is onze steun vooral gericht op het faciliteren van het werk en het stimuleren van zelfredzaamheid. Dat is de uitdaging voor de komende tijd.

Daarom is het belangrijk dat wij onze (zwarte) Afrikaanse broers en zussen met woord en daad blijven helpen! Zo kunnen zij in hun omgeving de blijde boodschap van Jezus Christus vertellen en laten zien hoe die boodschap het leven van mensen kan veranderen.

Met het oog op de toekomst vinden wij het belangrijk dat ook jongeren worden uitgenodigd voor deze conferentie. Met het programma willen we jullie als jonge mensen graag aanspreken en uitdagen om dit werk in Zuid Afrika te gaan steunen om de fakkel van de oudere generatie over te gaan nemen.

Download alle informatie- zoals programma etc.