Voedselbankactie

27-11-2015

Vorig jaar hebben wij een actie gehouden om boodschappen in te zamelen voor de voedselbank en dat was een succes. Fijn dat we met elkaar mensen kunnen helpen die het ECHT nodig hebben.

Dit willen we ook nu weer herhalen. We hebben contact opgenomen met de voedselbank. In overleg hebben we besloten om een lijstje te maken van boodschappen die echt nodig zijn, want voedsel in blik en in potten zijn er in overvloed.

Vandaar dat we van de voedselbank een (boodschappen)lijst hebben gekregen. Boodschappenlijst voedselbankactie 2015.

De boodschappen kunnen weer ingeleverd worden in de hal van de kerk. Daar staat weer de bekende plastic krat. We willen dit weer in ieder geval tot januari uitvoeren. Bent u niet in staat of de gelegenheid om het naar de kerk te brengen. Neem contact op met Jan-Willem Bel of Jan Hoencamp. Dan komen we het bij u halen.

luiers thee rijst koffie