Afsluiting Quest 7 april

13-04-2017

Vrijdag 7 april was het uitje van jeugdclub Quest.20170407_182028

We zijn begonnen met het eten van spare-ribs, friet, salade enz enz in de Uppercorner.

Toen op naar Gorinchem met totaal 19 personen. Daar begonnen we met een rondje lasergamen.

Na 20 minuten kwamen de jongeren, sommige met het zweet op het voorhoofd, uit de laserruimte. Ze konden even uitrusten met een drankje en iedereen kreeg een scorekaart waarop stond hoeveel keer je was geraakt en hoev20170407_200539 eel keer je iemand had geraakt.

“Wat gaan we nu doen?” Die vraag werd heel vaak gesteld aan de leiding. De jongeren wisten namelijk niet wat er op het programma stond. Dat was namelijk de verrassing.

Hierna was het bungy-soccer. De jongeren werden aan een veer gehangen die aan het plafond was bevestigd en daardoor konden ze maar een klein stukje lopen. Vol enthousiasme werd hieraan meegedaan. De jongeren hingen als aapjes in een kooi en dan ook nog proberen te voetballen. Geweldig!

En daar kwam het weer: “wat gaan we nu doen?”

We zijn toen naar buiten gegaan en sommige dachten – dat wordt de Mac en die liepen daar naartoe. Helaas ging de leiding en de rest naar de auto’s. Enkele sippe gezichten. We reden naar Vuren en niet richting Leerdam maar naar de Mac.

Met als afsluiting een ijsje of drankje werd de avond afgesloten en daarna werd iedereen door de leiding netjes thuis afgeleverd.

We mogen terugkijken op een mooi seizoen Quest en een prachtige afsluiting. Dankbaarheid aan God dat we dit allemaal mogen en kunnen doen.

Foto’s van de avond staan in de fotogallery.20170407_211038(0)