Terugblik afsluiting seizoen

28-06-2018

Op zondag 24 juni hebben we het seizoen afgesloten met een kerkdienst. Het thema was: “leven uit de bron of herbronnen” n.a.v. Jeremia 2: 1 – 7 en vers 13. We worden in ons leven afgeleid door heel veel dingen in ons leven. We zijn overal druk mee. Neem ook eens de tijd om de rust te zoeken en echt de tijd te nemen voor God. Schrijf eens in een dagboek. Als je na een bepaalde tijd daarin terug gaat lezen dan zal je ook merken dat God soms veel dichter bij is als dat je zelf hebt ervaren.

In de dienst hebben we ook met elkaar gezongen onder begeleiding van orgel en muziekteam en enkele liederen werden door beiden begeleid. Geweldig en mooi om zo Zijn naam groot te maken.

Na de dienst was er koffie en thee. Meerdere mensen uit de kerk hadden de bakkunsten laten zien en proeven.

Daarna waren er diverse activiteiten: preekbespreking – zingen met het muziekteam – kaart op tafel – jongeren cupcakes versieren – oudere jeugd maakten sandwich. Daarna werd de bijeenkomst afgesloten met een gezamenlijke maaltijd.

We kunnen terugkijken op een mooie dienst en fijn dat we met zoveel mensen, zowel jong als oud, bijeen waren.

Hieronder enkele foto’s van die ochtend.