Pagina 1 van 281234567...Laatste pagina »

Preekrooster

Terug naar boven 23-05-2018

Het preekrooster voor de rest van dit jaar is bijgewerkt op de website.

Voor het totaaloverzicht – klik op volgende diensten onder de gegevens van de komende zondag op de homepage.

Liturgie zondag 27 mei

Terug naar boven 23-05-2018

• Welkom en mededelingen
  • Lied: Mijn hart is, Heer, in U gerust – Ps. 108: 1 en 2
  • Stil gebed, votum en groet
  • Lied: God heb ik lief – Ps. 116: 1, 3 en 8
  • Wetslezing/leefregels uit Lukas 6:27-38
  • Lied: Kom tot de Vader – Opw. 599
  • Lied: Prijs de Heer met blijde galmen – Opw. 221
  • Gebed
  • Collecte / gebedsbriefjes
  • Kinderblok: Job verliest alles n.a.v. Job 1
  • Kinderlied: Job vertrouwde op God. Als je op God vertrouwt, blijf je overeind. Net als de wijze man in dit lied: Een wijs man bouwde zijn huis op de rots – OTH 466: 1, 2, 3
  • Kinderen gaan naar de kindernevendienst
  • Bijbellezing: Lukas 15:11-24
  • Lied: Komt nader, ziet en proeft – Ps. 34:4
  • Preek
  • Lied: Genade zo oneindig groot – Opw. 428/ ELB 203
  • Dankgebed en voorbeden
  • Kinderen komen terug
  • Lied: Looft de Koning, heel mijn wezen – Gezang 460: 1, 2 en 3
  • Zegen

Download de liederen

Sing-in 18 maart terugblik

Terug naar boven 18-04-2018

Sing-in 18 maart

Pasen, thema van de Sing-in

Bekijk het verslag

Sing-in zondag 10 december 2017 terugblik

Terug naar boven 11-01-2018

Sing-in

Een terugblik op de Sing-in 2017.

Op zondag 10 december mochten wij als NGK-gemeente de deuren openen voor een Sing-in met als thema “Onze Vader”.

Het was een avond met kou en sneeuw, maar binnen was het warm en behaaglijk. En die warmte werd versterkt door de warmte van het ontmoeten van de vele mensen die waren gekomen.

Mensen uit Leerdam en omgeving genoten van de ontvangst van de gastheer en -vrouw, de Leerdam Praiseband, het samen zingen en God te loven, het luisteren naar de overdenking, het gedicht en het samen bidden.

De liederen die werden gezonden hadden betrekking op het thema, namelijke elke zin van het “Onze Vader”.

Kortom een avond waarin de eenheid voelbaar was en als een gezegende avond werd ervaren.

Op 18 maart DV organiseren wij weer een sing-in met het thema  “(Tijd voor) Pasen”

Met muzikale ondersteuning van de Sing-in band

Ook zijn we te volgen via facebook.

Laten we delen met de voedselbank

Terug naar boven 10-11-2017

HELP DE VOEDSELBANK –

Er zijn nog steeds gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. In aanloop naar en tijdens de feestdagen willen wij de voedselbank graag helpen. “Laten we delen”.

Wij willen graag levensmiddelen en andere boodschappen inzamelen. Deze kunnen ingeleverd worden in de hal van de kerk.

In de hal staat een krat / doos. We willen deze inzameling doen tot het eind januari 2018.

De voedselbank zit erg verlegen om de volgende goederen:

• Olie (olijfolie of zonnebloemolie)
  • rijst
  • houdbare melk
  • shampoo
  • tandpasta en tandenborstels
  • wasmiddel (kleur)
  • vis in blik

Helpt u / jij mee? We mogen dankbaar zijn dat we mensen kunnen en mogen helpen die het ECHT nodig hebben

Preekrooster 1e halfjaar 2018

Terug naar boven 10-11-2017

Het nieuwe preekrooster voor het eerste halfjaar van 2018 staat op de website.

Kijk hiervoor op de homepage bij VOLGENDE DIENSTEN

Fotospeurtocht Leerdam (PDF)

Terug naar boven 27-09-2017

Op zondag 17 september jl. hebben we genoten van een geweldige startzondag.

Één van de activiteiten die we gedaan hebben, was een leuke fotospeurtocht samengesteld door Erik de Lange.

Erik was zo vriendelijk om de speurtocht aan te leveren, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om hem (nog) eens te wandelen en te speuren.

Hoe werkt het?

Volg de routebeschrijving. Houd je ogen goed open!

Kun je ontdekken waar de foto’s 1 t/m 25 genomen zijn? NB. De foto’s staan kriskras door elkaar.

Fotografeer de dingen die je op de foto ziet, maar van een iets grotere afstand. Voor elke goede foto krijg je één punt. Wie de meeste punten heeft, wint de fotospeurtocht.

Download hier de speurtocht als PDF-bestand om zelf af te drukken

Startweekend – nieuwe website

Terug naar boven 25-08-2017

Voor de meesten is de vakantieperiode voorbij en gaat alles weer opgestart worden. Dit geldt ook voor het kerkenwerk.logo-start-ngk

Het startweekend van het seizoen zal zijn op 16 en 17 september. Meer informatie komt nog op de website en facebook.

Verder gaat er gewerkt worden aan een nieuwe website. Als die er is dan merkt u/jij dit vanzelf.

Uitnodiging NGK Vrouwendag 4 november

Terug naar boven 17-08-2017

Om alvast in de agenda te schrijven:

Zaterdag 4 november, NGK Vrouwendag in Emmeloord.

Voor meer informatie, klik hier.

Gebedsbrief zending

Terug naar boven 12-07-2017

Lees hier het verslag van de conferentie van Stichting Zending Zuid Afrika, tevens gebedsbrief.

Een zonnige Openluchtdienst

Terug naar boven 13-06-2017

Zondag 11 juni werd de 11e Openluchtdienst gehouden op het dr. Reilinghplein.

Ondanks het warme weer waren er meer dan 700 aanwezigen. Meer over de dienst op de website van leerdampraise.

Het eerste lied dat werd gezongen “met open armen” is op video terug te kijken en luisteren. Tevens staan er al meerdere foto’s op de facebookpagina Leerdam Praise.

IMG_3655foto3_leerdam_praise

Gebedsbrief Zuid Afrika

Terug naar boven 25-05-2017

Klik hier voor de gebedsbrief vanaf het zendingsveld.

Pagina 1 van 281234567...Laatste pagina »