Corona-onze kerk

In verband met de omstandigheden omtrent de corona-crisis, hebben wij als kerk de nodige maatregelen genomen. In deze kolom staan meerdere berichten die informatie geven over deze maatregelen.

Iedere vrijdag aan het einde van de middag komt er een update van de maatregelen en nieuws. Alle gemeenteleden krijgen iedere vrijdag een wekelijks kerkblad/nieuwsbrief via de mail of op een papieren versie door de bus. We zetten dit ook in ons blog op de website.

Verder zullen wij via Facebook en Instagram ook regelmatig naar de website verwijzen als er een update of relevant nieuws is.

In deze kolom staan alle relevante berichten aangaande onze kerk, activiteiten etc. tijdens deze periode van het corona-virus.

Laten we bidden voor alle zieken en mensen die getroffen zijn en dat we elkaar weer spoedig mogen ontmoeten in de kerk.

Info-blog corona

Advies: Kijk en luister naar Youtube

Collecte tijdens corona

Stille week en Goede Vrijdag