Coördinator acties/hulp corona

Coördinator acties/hulp corona

Voor activiteiten of ideeën in verband met het corona-virus is er een coördinator. Dat betreft Angela Blom.

Angela geeft daarover informatie:

Het is bijzonder om te zien dat er allerlei mooie acties worden opgetuigd om elkaar te helpen en bij elkaar betrokken te blijven. Ook komen er uit de gemeente allerlei aanbiedingen voor hulp. Om dit te stroomlijnen is er een coördinator aangesteld om te zorgen dat acties elkaar niet doorkruisen en hulp effectief terecht komt op het juiste moment. Daarbij zorgt de hulpcoördinator ook dat de acties onder de aandacht gebracht worden. Daarnaast spelen de wijkteams een belangrijke rol bij individuele hulpvragen, omdat zij het dichtste bij staan.

Heeft u een individuele hulpvraag?

Neem contact op met uw wijkcontactpersoon (contactgegevens hieronder).

U kunt contact opnemen voor álle hulpvragen. Denk aan vragen om boodschappen te doen, medicijnen halen, de hond uitlaten, maar ook nood bij opvang van kinderen, gevoelens van eenzaamheid of bijv. het gevoel de situatie van isolatie niet goed aan te kunnen.

Heeft u een brede hulpvraag? Ziet u bijvoorbeeld dat een bepaalde groep specifieke hulp nodig heeft? Of bent u bijvoorbeeld betrokken bij de zorg die behoefte heeft aan bepaalde middelen? Neem dan contact op met de coördinator.

Wilt u individuele hulp bieden? Meldt u dan bij de contactpersoon van uw wijk en geef daarbij aan wat u kunt betekenen.

Wilt u een brede hulp-/betrokkenheidsactie binnen de gemeente opzetten?

Neem dan altijd even contact op met de coördinator, zodat acties op het juiste moment plaatsvinden en bij de juiste mensen terecht komt.

We willen u op het hart drukken: schroom niet om contact op te nemen. Mensen staan paraat om te helpen en willen graag iets betekenen voor een ander! Laten we elkaar inschakelen waar mogelijk.

De namen van de coordinatoren zijn als het goed is bij u bekend. In verband met de AVG worden de namen niet op de website vermeld.

Hulpcoördinator: Angela Blom angelablom@gmail.com